Middelgrote Boeketten

Boeketten (Biedermeiers) van Jan Cop

Onze middelgrote boeketten (ook wel bekend als biedermeiers) zijn veruit het populairst. U krijgt dan ook een vaas vol verse bloemen van de veiling (gemiddeld 25 stelen), vers gebonden door onze bloembindsters. Geen vaas? Geen probleem. Op onze bloemenkiosk staan genoeg vazen die passen bij het boeket dat u heeft gekozen. Deze boeketten vindt u bij ons in de kiosk al vanaf € 15,-.

Boeket als cadeau

Wilt u een boeket cadeau doen? Wij pakken het mooi voor u in, inclusief of exclusief vaas. Bestelt u eenvoudigweg via de website of -als u in de gelegenheid bent- loopt u even langs de kiosk. Ter plekke kan een boeket worden uitgekozen of op maat worden samengesteld. Laat u uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op om de bestelling door te nemen.

Boeketten Evenement & Prijsuitreiking

In het geval dat u voor een optreden, prijsuitreiking of ander evenement meerdere boeketten nodig heeft, helpen wij u graag. Ook als het last minute is. Neem hiervoor contact met ons op. Wij kunnen uw bestelling op ieder gewenst tijdstip afleveren.

Boeketten voor bedrijven

Heeft u als bedrijf regelmatig bloemen op kantoor of een vaas vol bloemen in de winkel staan en bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij bieden diverse bloemenabonnementen aan voor kleine en grote ondernemers. Op maat. Ieder week vers. Bekijk hiervoor onze zakelijke bloemenabonnement pagina’s.

Tenslotte kunnen wij het boeket ook bezorgen in Haarlem. Hiervoor rekenen wij een vast tarief van € 5,-