Bloemen Bezorgen in Haarlem

Bloemen laten bezorgen in Haarlem

Direct contact opnemen en uw bloemen bestellen? Klik hier.

Bloemen zijn een welkom cadeau voor iedere gelegenheid. Heeft u iets goed te maken of heeft u juist iets te vieren? Juist, met de juiste bos bloemen maakt u altijd indruk.

20130912-190348.jpg  20130912-190213.jpg 20130912-190431.jpg 20130912-190124.jpg

Het is niet altijd makkelijk om de juiste bloemen en of kleuren uit kiezen. Twijfelt u of de ontvanger wel van deze kleuren houdt? Vraag dan aan ons team wat de mogelijkheden zijn en welke bloemen het beste bij u en de ontvanger zullen passen.

Wij bezorgen uw bloemen in Haarlem persoonlijk. Onze “vloot” bestaat uit 2 wagens. Een Mercedez-Benz Citan en een Mercedes-Benz Sprinter.

Bestelt u een bos bloemen bij de kiosk dan kunt u die uiteraard zelf meenemen. Komt het u echter slecht uit of woont u te ver weg? Dan kunt u door contact met ons op te nemen ook de bloemen in Haarlem laten bezorgen. Voor het bezorgen rekenen wij een vast tarief van €5,-. Bestelt u voor 12 uur in de ochtend? Dan is de kans groot dat wij dezelfde dag uw bloemen nog kunnen leveren!

Naast een vers bloemetje, leveren wij ook complete boeketten en rouwboeketten in Haarlem.

Direct een boeket bestellen? Dat kan bij ons veilig met Paypal. Wilt u liever persoonlijk contact vooraf? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op!

Formaat
Bloemselectie
Voorkeur van kleur
Naam ontvanger:Neem contact op

Vul uw gegevens in en laat uw bericht achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op. 

Naam: *
Telefoonnummer *
-
E-mail: *
Uw verzoek:
Neem de karakters over die u hiernaast ziet: