Rouwstukken

Rouwstukken Haarlem

Naast rouwboeketten, is het mogelijk om rouwstukken bij Bloemenkiosk Jan Cop te bestellen.

Een rouwstuk is een arrangement van bloemen die zijn gestoken in een houder met oase. Het oase wordt gedompeld in water en fungeert hierdoor als een waterbron voor de bloemen die worden gebruikt. Het resultaat is een rouwarrangement dat langer mooi blijft dan een regulier rouwboeket.

Rouwboeket Rood met Wit - Rozen, Lisianthus en OrchideeënRouwstuk Rood met Wit – Rozen, Lisianthus en Orchideeën

 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor een rouwstuk dat zo veel mogelijk is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij ook voor de bezorging van rouwboeketten en rouwstukken in Haarlem zorgen.

Voorbeelden van rouwstukken

Bloemenkiosk Jan Cop verzorgt rouwstukken op maat. Omdat er dagvers wordt ingekocht op de veiling kunnen wij bijna altijd zorgen voor een passend antwoord op uw wensen. Heeft u hulp nodig bij uw keuze? Op onze galerij pagina vindt u een impressie van de mogelijkheden. Voor een vergroting klikt u vervolgens op een van de afbeeldingen.

Of u er al uit bent of als u hulp nodig hebt, ons team neemt u graag bij de hand. Neem contact op via onderstaand formulier en u wordt dezelfde dag nog teruggebeld voor een afspraak.

Neem contact op

Vul uw gegevens in en laat uw bericht achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op. 

Naam: *
Telefoonnummer *
-
E-mail: *
Uw verzoek:
Neem de karakters over die u hiernaast ziet:

Links:

Meer informatie over rouwboeketten

Meer informatie over rouwboeketten bezorgen

Voorbeelden van rouwboeketten en rouwstukken