Rouwboeketten

Rouwboeketten Haarlem

Ons team verzorgt niet alleen boeketten voor feestelijkheden. Ook boeketten die dienen als een laatste groet, een eerbetoon of ter decoratie van een kist kunnen wij op bestelling leveren. Een rouwboeket is een arrangement van bloemen die zodanig is gebonden, dat deze kan worden neergelegd bij een kist of graf.

Rouwboeket Blauw met Wit - Chrysanten en Gentianen
Rouwboeket Blauw met Wit – Chrysanten en Gentianen

Rouwboeketten zijn -anders dan rouwstukken– niet gestoken in oase, waardoor deze minder lang houdbaar zijn. Daarom adviseren wij u het rouwboeket op de dag van de uitvaart op te halen of te laten bezorgen.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, dan zorgen wij voor een rouwboeket dat zo veel mogelijk is afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Uiteraard kunnen wij ook voor de bezorging van rouwboeketten in Haarlem zorgen.

Voorbeelden van rouwboeketten

Bloemenkiosk Jan Cop verzorgt rouwboeketten op maat. De rouwboeketten worden dagvers gebonden om optimale houdbaarheid te kunnen garanderen. Zodra u contact met ons op neemt bespreken wij uw voorkeuren qua kleurstelling en formaat.

Het kan zijn dat u precies weet wat u wilt. Het kan ook zijn dat u inspiratie nodig heeft. Om u te helpen hebben wij een aantal voorbeelden van rouwboeketten en rouwstukken op een rijtje gezet in onze galerij.

Heeft u vragen of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via onderstaand formulier en u wordt dezelfde dag nog teruggebeld. Ons team begeleidt u vervolgens waar u het nodig acht.  

Neem contact op

Vul uw gegevens in en laat uw bericht achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op. 

Naam: *
Telefoonnummer *
-
E-mail: *
Uw verzoek:
Neem de karakters over die u hiernaast ziet:

Links:

Meer informatie over rouwstukken

Voorbeelden van rouwboeketten en rouwstukken

Meer informatie over het bezorgen van rouwboeketten en rouwstukken