Rouwwerk

Rouwwerk voor het juiste afscheid

Ieder afscheid heeft een impact. Heeft een emotionele lading. Als dat afscheid van een dierbare betreft, dan is een uitvaart een belangrijk punt in de verwerking van het verlies. Tijdens een uitvaart wordt de mogelijkheid geboden om een laatste groet aan uw overleden dierbare te brengen, via een speech, via een lied, een kaart of een rouwarrangement.

Rouwboeket Rood met Roze - Rozen
Rouwboeket Rood met Roze – Rozen

Jan Cop en zijn team zijn in totaal goed voor ruim 30 jaar ervaring in het schikken van rouwboeketten en rouwstukken. Compleet met lint of passende kaart, in de kleurstelling die u of uw dierbaren graag zien. Kwaliteit en zorg van hoog, maar onderdanig niveau.

Wij nemen deze taak zeer serieus en helpen u waar u denkt dat wij u kunnen ontlasten. Met het regelen van het rouwstuk, het uitzoeken van de juiste bloemen, het bepalen van het formaat, het bedrukken van het lint en indien nodig bezorgen wij uw rouwboeket of rouwstuk kosteloos in Haarlem.

Rouwwerk op maat

Indien u meer informatie wenst over de mogelijkheden, dan kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen. Wij zorgen er dan voor dat u dezelfde dag nog wordt teruggebeld. Voor een impressie van de mogelijkheden kunt u een kijkje nemen op onze galerij.

Neem contact op

Vul uw gegevens in en laat uw bericht achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op. 

Naam: *
Telefoonnummer *
-
E-mail: *
Uw verzoek:
Neem de karakters over die u hiernaast ziet:

Links:

Meer informatie over rouwboeketten

Meer informatie over rouwstukken

Voorbeelden van rouwarrangementen ter inspiratie

Meer over rouwboeketten bezorgen