Kerstbomen Verkoop in Haarlem – 2017

Bloemen, boeketten…  én kerstbomen!

Het moge duidelijk zijn: de decembermaand is weer van start gegaan. Vanaf woensdag 7 december staat Bloemenkiosk Jan Cop weer met een uitgebreid aanbod kerstbomen op de Grote Houtbrug in Haarlem.

Daarnaast toveren we onze kiosk om in een bloemenwinkel en verkopen we ieder jaar opnieuw prachtige kerststukken, kerstboeketten en kerstkransen op de Grote Houtbrug.

Sinterklaas voorbij? Haal de kerst in huis!

De inkopen voor de Sint zijn nog niet gedaan of de eerste kerstinkopen worden alvast gedaan. Geef de mensen eens ongelijk: de donkere dagen zorgen voor sfeer, maar niet als je er geen moeite voor doet.  Voor velen is dit het teken om zelf te gaan zitten knutselen aan kerststukjes, kerstkransen en kerststalletjes. Anderen kiezen ervoor om lekker kerstinkopen te doen bij tuincentra of een van de warenhuizen die onze regio rijk is.

Bloemen verkopen in de winter

De decembermaand is voor de bloemist een uitdagende periode. Naast de temperatuurwisselingen is ook de vraag naar bloemen enorm afhankelijk van de week in de periode. Meestal halen de mensen geen boeketten voor Sinterklaas, maar wordt er voor echte decemberbloemen gekozen: een mooie vaas met Amaryllissen bijvoorbeeld. Of Ilex besjes. Of allebei. De kunst zit hem in het variëren in het assortiment. Rozen zijn prachtig in deze tijd van het jaar, maar gevoeliger voor temperatuur dan bijvoorbeeld Chrysanten, Tulpen en Amaryllissen. Daar passen wij ons assortiment dan ook op aan. Amaryllis Rood in vaas Groot boeket met rozen en paarse takken

Wij houden onze bloemen vorstvrij

Het is van levensbelang dat de bloemen niet bevriezen. Daarom worden onze bloemen en boeketten bij vorst afgeschermd van de vrieskou door schotten te plaatsen: de bloemenstal verandert dan in een vorstvrije bloemenwinkel met klimaatbeheersing. Het gevolg is dat de koude wind tegen wordt gehouden, de vorst rondom de grond van de kiosk wegtrekt en hiermee de bloemenkwaliteit gehandhaafd blijft. Bijkomend voordeel is ook dat onze medewerkers het weer een stukje aangenamer hebben. Ook heeft het een groot nadeel: de bloemenwinkel ziet er minder toegankelijk uit voor passanten en hierdoor dalen de verkopen dan ook flink. Maar nu u dit leest, weet u tenminste dat u van harte welkom bent.. Weer of geen weer, bloemenkiosk of bloemenwinkel!

Kerstbomenverkoop Haarlem

Kerstbomen in Haarlem gratis bezorgd

Bloemenkiosk Jan Cop heeft zoals ieder jaar weer kerstbomen op de Grote Houtbrug in Haarlem staan. Prachtige Nordmannen, vers van het veld. De Nordmann onderscheid zichzelf door de sterke naalden. Pas na Oud & Nieuw zult u de eerste naalden op de grond zien liggen. Is het erg warm bij u binnen? Sproei dan om de dag (doe wel eventjes de lichtjes van het stroom) wat met de plantenspuit.

Wees dus van harte welkom op de Grote Houtbrug en kom er ook eentje uitzoeken. Wij zorgen ervoor dat deze gratis bij u thuis wordt afgeleverd, inclusief kruisstandaard!

Nordmann op veld Opgetogen Nordmann kerstboom

Kerststukjes voor iedereen

Heeft u reeds een kerstboom in huis maar heeft u het gevoel dat die ene salontafel of vensterbank toch een beetje leeg staat? Kom dan ook even langs en zoek een mooi kerststukje uit. Ieder jaar hebben we nieuwe trendy kerststukken staan in diverse soorten opmaak. De één met stompkaars, de ander met mooie lichthoudertjes. Andere kerststukken bevatten weer mooie houten accenten en ogen hiermee meer natuurlijk.

Heeft u zin om zelf uw kerststukje in elkaar te zetten? Dan bent u ook bij ons aan het goede adres. Met leuke accessoires, de nodige oase, bossen Nordmann takken, kant en klare kerstkransen en uiteraard een gevarieerd bloemenassortiment, kunt u in ieder geval een mooie basis leggen voor een unieke creatie.

Nordmann Takken Ilex Kerstgroen  Kerststukje Rood Kerststuk Accessoires Kerststukje Wit

Voor de decembermaand kunt u uw hart ophalen bij Bloemenkiosk Jan Cop Haarlem. Of het nu gaat om kerstbloemen, kerstbomen of kerststukjes.  Vindt u niet wat u zoekt? Vraag het ons! 

Namens het team van Jan Cop wensen wij u een gezellige kerst en een gezond en gelukkig nieuwjaar toe!

Jan Cop