Grote Boeketten

Grote boeketten van Jan Cop

Groot Boeket Pastelkleuren Groot Boeket Roze Rozen en Lelies

Soms is een bos bloemen niet genoeg. Soms wilt u uitpakken en iemand verrassen met een groot boeket. Dan zijn onze grote boeketten een uitkomst. Vol kleurige A-kwaliteit bloemen die de vaas minimaal 7 dagen moet vullen. De bloemen voor de boeketten worden dagvers geleverd en dagelijks gebonden op zowel de binderij als de kiosk. Onze grote en extra grote boeketten zijn via de bezorg-pagina te bestellen vanaf € 25,- .

Kom daarom langs op de Grote Houtbrug in Haarlem om te zien wat er vandaag wordt aangeboden. Is het aanbod op dat moment niet naar uw zin? Laat u dan helpen door ons team en er wordt een groot boeket voor u gemaakt! Bent u niet in staat om langs te komen? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier, dan zorgen wij ervoor dat uw boeket klaar staat zodra het u uitkomt.

Grote boeketten bezorgen in Haarlem

Een groot boeket door ons laten bezorgen in Haarlem is uiteraard ook mogelijk. Wij zorgen er voor dat een prachtig dagvers boeket bij de juiste persoon wordt afgeleverd. Voor bezorgen rekenen wij een vast tarief van € 5,-. Lees hierover meer op onze bezorgpagina.

Neem contact op

Vul uw gegevens in en laat uw bericht achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op. 

Naam: *
Telefoonnummer *
-
E-mail: *
Uw verzoek:
Neem de karakters over die u hiernaast ziet:

Groot Boeket Geel Roze

Tulpenboeket Groot