Bloemen

Bloemen van Jan Cop

U vindt bij ons talloze soorten bloemen. Van rozen tot lelies. Van lisianthus tot alstroemeria. Wij doen geen concessies in kwaliteit. We verkopen liever “nee” dan dat u slechte kwaliteit in handen krijgt. U koopt al een bos bloemen bij Jan Cop voor € 2,-

Hier worden naar mate de website verder wordt ontwikkeld ons assortiment vertoond, aangevuld met verzorgingstips en schiksuggesties. U kunt alvast een kijkje nemen in ons vaste assortiment en een overzicht van de seizoensbloemen die u in onze bloemenstal tegen komt.

Bloemen, vers van de veiling

Bijna dagelijks worden de bloemen ’s ochtends vroeg ingekocht, gecontroleerd op kwaliteit en gebonden op de binderij aan de Twijnderslaan. Aldaar worden de rozen ontdaan van de doornen, het overtollige blad van de meeste bloemensoorten verwijderd, stelen op gelijke lengte gesneden en boeketten gebonden. Eenmaal klaar voor de verkoop, worden deze vervoerd naar onze bloemenkiosk aan de Grote Houtbrug, voor de Grote Houtstraat in Haarlem.

Bloemen, verzorg ze goed!

Bekijk daarom onze Top 10 verzorgingstips voor bloemen, om zo lang mogelijk van uw aangeschafte bloemen te kunnen genieten.

Bloemen bestellen en / of laten bezorgen

U bent wellicht niet altijd in de buurt van onze kiosk of binderij, maar u wilt het liefste wel een mooie bos bloemen komen ophalen zodra het u wel uitkomt. Dan kunt u eenvoudig een bestelling plaatsen via onderstaand contactformulier. Als u het door ons wilt laten bezorgen in Haarlem, dan is dat ook mogelijk. Bestelt u voor 12 uur, dan bezorgen wij de bos bloemen dezelfde dag nog. Bezorgkosten bedragen €5,-.

Neem contact op

Vul uw gegevens in en laat uw bericht achter, dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met u op. 

Naam: *
Telefoonnummer *
-
E-mail: *
Uw verzoek:
Neem de karakters over die u hiernaast ziet: